mandala tekenen

Workshop intuitief mandala tekenen


De workshops Intuitief mandala tekenen van Amandula geven de mogelijkheid om -samen met anderen- onder begeleiding bezig te zijn met intuitief mandala tekenen. Een workshop bij Amandula is géén cursus. Het zelf ervaren van intuitief mandala tekenen staat centraal.

Kijk hier voor beschikbare workshopdata

 

workshops Intuitief mandala tekenen

Structuur, 2007.
 

..... vanuit de drukte van alledag
bij de workshop binnenkomen.....

Workshop Mandala tekenen onder begeleiding

De workshops zijn bedoeld om -onder begeleiding- zelf aan de lijve te ervaren wat intuitief mandala tekenen inhoudt. De workshops staan open voor iedereen die geinteresseerd is in intuitief mandala tekenen. Als je nog nooit bezig bent geweest met intuitief mandala tekenen of als je denkt niet te kunnen tekenen, ook dan ben je welkom om het zelf te ervaren. Na het intuitief tekenen van een mandala is er gelegenheid om na te gaan wat de intuitief getekende mandala voor je betekent.

Thema als uitgangspunt

In de workshop ontvang je specifieke (meer verstandelijke) informatie als inleiding op een thema. Die informatie biedt altijd aanknopingspunten voor eigen gedachten én voor persoonlijk beleefde situaties en gevoelens. De inbreng van een ieder vanuit eigen ervaring, mening en gevoel is welkom en maakt dat het thema meer bij de eigen intuitie aansluit.

De workshops staan open voor iedereen die interesse heeft in intuitief mandala tekenen. Ook als je geen ervaring hebt of als je denkt niet te kunnen tekenen, ben je van harte welkom!

Een meer intuitieve activiteit zorgt voor een vloeiende overstap naar het intuitief tekenen binnen een cirkel. Zo'n activiteit is bijvoorbeeld een gedicht, een visualisatie, een oefening op (klad)papier. Tijdens het intuitief mandala tekenen is er passende achtegrond-muziek. Verder is het stil. Daardoor is er alle gelegenheid om dicht bij je eigen gevoel en intuitie te blijven. Waar wenselijk geef ik, Adri Deur, ondersteuning.

Na het tekenen is er gelegenheid de intuitief getekende mandala’s te tonen en te bespreken. Een ieder die dat wil toont en vertelt over de ervaringen daarbij én over de persoonlijke betekenis daarvan. Daarna is er ruimte voor reacties van anderen in termen van opbouwende feedback. Uit die feedback kies je zelf wat voor jou belangrijk is.

workshops Intuitief mandala tekenen

De witte Lelie, 2006.
3e nieuwe chakra

 

.....met ervaren rust
weer naar huis gaan.....

Je ervaringen tijdens de workshop neem je met je mee naar huis. Ongetwijfeld zal je daarvan aspecten terug zien in je gewone dagelijkse leven.

Planning en locatie

De wokshops vinden plaats in Hilversum. De thema's van de workshops zijn zowel op een maandagmorgen als op een zaterdagmorgen gepland. Kies zelf welke workshop(s) je wilt volgen en op welke dag. Naast de geplande workshops biedt Amandula ook de mogelijkheid om groepsworkshops voor maximaal 15 personen te organiseren.
Kijk voor beschikbare workshopdata op de pagina Planning en Aanmelding

Terug naar boven