mandala tekenen

Galerie Amandula: Informatie


Expositie mandala tekenen

 

Logo Galerie Amandula

 

De planeet Neptunus, 2015

 

Galerie Amandula is een expositie-ruimte voor intuitief getekende mandala’s.

In de Galerie zie je een wisselende collectie mandala’s die bij de Workshops of bij het Online Atelier van Amandula getekend zijn en in de collectie opgenomen mochten worden.

Als je op de hoogte gehouden wil worden van nieuwe collecties bij de Galerie, meld je daarvoor dan aan via het Contactformulier. Op het contactformulier kun je ook terecht voor vragen of opmerkingen naar aanleiding van de expositie(s). Natuurlijk is het ook mogelijk om je aan te melden voor de Workshops of voor het Online Atelier.

Voor de expositie bij de Galerie zijn de mandala’s in een mooi jasje geplaatst: een kleurige lijst, aangepast aan de kleuren van de betreffende mandala. De huidige collectie bevat een verzameling mandala’s van meerdere makers naar aanleiding van verschillende onderwerpen. Je zal ongetwijfeld merken dat iedere maker een eigen ‘teken-handschrift’ heeft.  

Door op een mandala te klikken zie je een vergroting daarvan. Bij elke mandala staat de naam van de maker én het thema. Het eigen verhaal van de maker is bewust achterwege gelaten om je alle ruimte te bieden voor je eigen indruk.

Ik wens je een fijn bezoek aan de Galerie. Ik ben benieuwd naar je reactie.

Adri Deur.

Bezoek de exposities in de Galerie!

Manadala exposite april 2021
Mandala expositie november 2020
Mandala expositie juni 2020
Mandala expositie najaar 2019
 

Terug naar boven