mandala tekenen

Informatie Online Atelier


online begeleiding bij mandala tekenen

Het Atelier van Amandula is het online besloten ontmoetingscentrum van de website Amandula. Het is een beveiligde interactieve ruimte voor intuitief mandala tekenen, bereikbaar via een persoonlijke code.

Intuitief mandala tekenen is een creatieve activiteit waardoor je gedachten verminderen, je meer tot ontspanning komt en het contact met je intuitie sterker wordt.

Informatie Online Atelier - Intuitief mandala tekenen

Het atelier staat open voor iedereen met interesse om vanuit gevoel en intuitie bezig te gaan met kleuren en vormen (zonder te weten wat het resultaat zal zijn) en benieuwd is naar wat je intuitie te vertellen heeft (wat heel anders kan zijn dan je gedacht had). Realistisch kunnen tekenen of gericht zijn op een perfecte (technische) prestatie leveren is totaal onbelangrijk. Ervaring met (intuitief mandala) tekenen is niet noodzakelijk. Zelf ben ik z'n 20 jaar geleden zonder enige ervaring hieraaan begonnen. Sterker nog: van kind af aan was me verteld dat ik niet kon tekenen ...

Begeleiding bij het mandala tekenen

Vanuit Amandula bied ik je inspiratie voor het tekenen van intuitieve mandala's en ondersteun ik je in je proces om meer vanuit intuitie en ontspanning te leven. Dit doe ik door In het Atelier onderwerpen voor inspiratie te plaatsen én door opbouwend te reageren op geplaatste mandala's met de daarbij aangegeven verhalen van deelnemers.

Deelname aan het Atelier is gratis.

Je hoeft niet te reizen. Je bent niet gebonden aan vaste tijden: het Atelier is dag en nacht open.
Bovendien biedt het Atelier van Amandula je een veilige ruimte om intuitief bezig te zijn.

o Neem een kijkje in het Online Atelier

o Meld je aan bij het Online Atelier

o Al aangemeld bij het Online Atelier? Dan kun je hier inloggen

Je bent van harte welkom.
Adri Deur


 

Terug naar boven